Alla inlägg under augusti 2010

Av Linnéa - 29 augusti 2010 13:32

Alltså hur ligger det egentligen till när det gäller Facebook. I vintras var ju alla fast beslutna över att det skulle börja kosta att vara medlem och använda sidan från den första Augusti. Men - ingetning har ju hänt? Och jag kom på att det faktiskt står såhär på startsidan:


Det är gratis (och kommer alltid att vara det)

 

Jag får väl hoppas på att Facebook vet bäst själva om de ska börja ta betalt! Men oavsätt vilket så skulle jag inte kunna dissa Facebook. Det måste ju vara årtiondets mest populära kontaktartjänst! ;)  


Av Linnéa - 29 augusti 2010 12:12

Godmorgon allihopa. Har ni sovit gott? Det har verkligen inte jag gjort. Hela natten har jag vaken skakande och trott att jag ska spy. Vet inte riktigt vad det kan bero på?


Tanken var att jag skulle ut på bio med Anna idag - men jag känner mig fortfarande dålig så jag var tvungen att skjuta upp det veckan som kommer. Och jag missar marknaden som var i Västerås i helgen. GAH - varför ska jag alltid må dåligt vid fel tillfällen!? :o

Nu ska jag iallafall krypa ner i soffan och titta på reprisen av "dansfeber"...

  

Av Linnéa - 28 augusti 2010 22:28

Någon som hört talas om filmen "I love you Philip Morris"? Det hade iallafall inte jag gjort innan jag såg den på filmuthyrningen idag. Jag läste på baksidan och den lät rätt kul, så vi hyrde med oss den hem!


Jag ska väl inte klaga egentligen eftersom att den inte var dålig. Men ändå så skulle jag inte rekomendera er att se filmen. Den var väldigt jobbig och för det mesta dels tråkig... Och det skulle vara en komedi! ;o 

Steven Russel är en man som alltid varit homosexuell men som aldrig berättat det för någon. Han lever ett gott liv som en gift polis med barn. Så en dag råkar Steven ut för en bilolycka som gör att han börjar ändra på sitt liv. Från och med nu ska han leva som han vill, han ska vara gay och stolt över det.

 

Steven väljer en livsstil lite dyrare än vad han klarar av och för att fortsätta kunna överösa sina pojkvänner med presenter väljer han att gå vid sidan av lagen. Det fungerar till en viss gräns men till slut åker han fast. Det var det bästa som någonsin kunde hända. I fängelset träffar han Phillip Morris och det är kärlek vid första ögonkastet. Detta är början på en lång romans med höga toppar och djupa dalar.

Av Linnéa - 28 augusti 2010 20:48

Nu är jag tillbaka tomhänt i från Stockholm! Skäms faktiskt... Men jag var helt inne på att köpa nya Converse - men det fanns knappt några alls!!! Endast tråkiga svarta och vita stod på skohyllorna...


En kul grej som hände var att när jag satt på en Thai-restaurang kom Josef Fares (regissören till "Farsan" och "Jalla Jalla") och satte sig i bordet mittimot mitt. Inte bara det - han kollade leende på mig hela tiden! *mohaha*

Det ska sägas att han är sjuuuuukt snygg in real life! :o

  

Av Linnéa - 27 augusti 2010 22:12

Woho imorgon klockan 10.00 bär det av till Stockholm för lite shopping. Prio ett ska vara att hitta ett par snygga Converse. Jag har tänkt att köpa det 1000 gånger men varje gång så har jag backat och kommit på någon dum andledning till att inte köpa det...

Hm så vi får se om jag kommer hem med något nice imorgon! ;)

  

Vad tycker ni är snyggast - enfärgade eller med mönster?


Av Linnéa - 27 augusti 2010 19:35

Jag förstår inte vad alla besökare gick! I sommarens början hade jag flera hundra unika läsare per dag. Men efter Österriket-resan försvann de mesta eftersom det blev 2 veckor utan någon bloggning... När jag väl betat upp statistiken igen så drar skolan igång - och än en gång försvinner det läsare. KOM TILLBAKA! *gråter*


När jag ändå är igång med ett inlägg kan jag ju berätta att jag är väldigt sugen på att köpa en "Jofama By Kenza" väska... Den här närmare bestämt:

  

Den finns bl.a att köpa på chique.se!

Av Linnéa - 27 augusti 2010 17:08

Jag la nyss ut ett JB inlägg där man kunde se en rolig "reklamfilm" han var med i... Men den funakde inte så jag tog bort inlägget.

Istället så får ni lyssna på en låt han gjorde tillsammans med soulja boy!

Av Linnéa - 27 augusti 2010 14:49

Gud så skönt med fredag igen. När jag tänker tillbaka så har veckan gått väldigt snabbt, för att inte tala om hur snabbt dagen gått! Kommer knappt ihåg vad som hänt i mitt liv. Men jag har pluggat som en duktig flicka iallafall.

Politik och politiskabegrepp är veeeeerkligen intressant.


Nu vet jag inte vad som ska göras... Antagligen bara vila! ;)

Skapa flashcards