Alla inlägg under augusti 2010

Av Linnéa - 13 augusti 2010 15:03

Jag har faktiskt kollat klart på hela första säsongen av Vampire Diaries nu. Och gud så spännande det slutade... De måste börja visa säsong 2 snart... Annars lär jag dö!

Nu ska jag faktiskt ut i solen och bättra på min bränna. *host* Inte för att solen lyser särskilt starkt just nu, men det är bättre än att sitta inne iallfall! ;)

  


Av Linnéa - 13 augusti 2010 12:29

Godmorgon på er alla! Just i denna stund sitter jag vid min mammas super tröga dator och ska kolla igenom de sista avsnitten av Vampire Diaries!

Och som alla säkert redan vet så är det Fredag den 13onde idag. Creeeeepy, right? Pax för att inte lämna huset idag! *mohaha*


Förra fredag den 13onde krockade min frisör med en älg på väg till jobbet... Och det var samma dag som jag var där - så hon berättade det. Lite hemskt är det faktiskt...

                 

Av Linnéa - 12 augusti 2010 20:12

Mohaha... Nej faktiskt så fick vi lugna kräftor att äta. Döda som de var...

Egentligen - vad är vittsen med att äta kräftor? Det är så lite mat på dem oc det ÄR faktiskt rätt äckligt! :(

Blir inga bilder eftersom att händerna mina var så kladdiga efter det hemska saltsmakande spadet som de små djuren låg i. *hehe*

                                 

Av Linnéa - 12 augusti 2010 18:55

Hej igen! Nu är jag faktiskt hemma hos mamma och ska ge hennes kräftor en chans!


Dagen har varit rätt bra eftersom att farmor och farfar tog med mig till fiket "Englaro". Mohaha där testade jag att äta en av deras räksmörgåsar. Jag orkade knappast hela för att den var så stor... Men god var den iallafall!

             

                 

Av Linnéa - 12 augusti 2010 12:26

Godmorgon på er! När jag tog upp internet nyss så såg jag de nya "chockerande bilderna" på hur smal Victoria Silvstedt blivit under sommaren. Och HAHA - visst hon är smal men knappast anorexia smal...


Idag ska jag iallafall vara social med min farmor och farfar! Mohaha och senare så kanske jag ska hem till min mamma på kräftskiva... Vi får se! ;)

Av Linnéa - 11 augusti 2010 21:54

Hejsan på er! Sitter nästan här och skakar för att jag precis kollade klart på "skräckfilmen" Case 39.

Det absolut värsta man kan ha i skräckfilmer enligt mig är: barn, handikappade barn, övernaturliga barn, speciella-på-ett-dåligt-sätt barn. Och ja - huvudrollen i den här filmen var ett väldigt speciellt barn.

Filmen var väldigt välgjord och jävligt äcklig faktiskt. Snacka om att jag inte kommer kunna sova inatt! :(

  

Av Linnéa - 11 augusti 2010 19:56

Nu har jag precis fått i mig en bit Pölse. Ni vet, den röda danska korven?

Det är faktiskt den ända korven jag tycker om nu för tiden. Falukorv och prinskorvar känns ju bara sååå tråkigt nu mera.

                   

Är hemma hos min pappa nu by the way. Har lite ångest över att jag inte gjort ett skit idag! :(

Av Linnéa - 11 augusti 2010 18:45

Vet inte om ni visste det - men jag har också en Tokio Hotel logga i mitt rum, precis som Kenza hade i sin förra lägenhet.

Min är vit på en svart vägg.                           Kenzas är guld på en brun vägg!


Och här har vi orginalet:

                               


Det ska tilläggas att det inte var enkelt att rita av den eftersom att den är "trasig" med sprickor och sådant som måste bli bra. Men jag tycker faktiskt at jag gjorde ett rätt grymt jobb! ;)



Skapa flashcards