llinneaevita

Alla inlägg under oktober 2010

Av Linnéa Fernström - 27 oktober 2010 16:30

Jag befinner mig just nu på mammas jobb... Och ja - det är ungefär lika tråkigt som det låter.Men jag ska snart hem och DÅ ska ni få höra värsta saken som jag varit med om idag!

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 26 oktober 2010 19:36

Hahaha jag dör av garv! Mamma hittade våran gamla videokamera med ett band innuti som vi började kolla på - på tv'n. Tillexempel så fanns "Rymdmusikalen" som min forna klass gjorde i 2:an, med på bandet. Så himla roligt att kolla på! Jag saknar faktiskt min gamla klass lite... Har inte hälsat på dem på ett år.

  

Awwe vad små vi alla var!

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 26 oktober 2010 17:32

Idag så skickades mitt aldra första bankkort hem till mig! *woho* Skulle ju egentligen fixa det för nästan ett år sedan, men det har inte blivit av.

Nu måste jag ju bara fixa legg också, så att det går att använda.

Av Linnéa Fernström - 26 oktober 2010 15:07

Idag var det tänkt att jag skulle redovisa min spanska - som jag inte jobbat med på nästan två år... Så jag samlade mod till mig och gick till läraren, men tydligen så fick man inte redivisa. Så jag ska göra det efter höstlovet.

Idag är det som så att Anna faktiskt är utelåst. Så vilken minut som helst kommer hon hit istället! :) 

Anna - Linnéa - Annas tvilling. 

Av Linnéa Fernström - 25 oktober 2010 19:43

Usch jag började nyss blöda näsblod utan andledning. Misstänker att det är samma orsak som jag hade förut - näringbrist. Thihi, det är verkligen super äckligt och jag hatar blod!

Snart börjar Top Model och efter det blir det Svenska Hollywood fruar! WOHO - äntligen så är Maria Montazami tillbax i rutan! Jag tycker att hon är så otroligt rolig på hennes egna lilla vis. Och hon bodde faktiskt i samma lilla by som jag, när hon var liten.

Av Linnéa Fernström - 25 oktober 2010 18:13

Ni ska bara veta vad jag varit med om idag! Haha, när jag skulle hem till min mamma efter skolan, glömde jag hemmanycklarna! Så jag kom inte in i huset... Varken syrran eller mamma skulle komma hem förrens 2 timmar. Så jag satte mig ner på altanen och börja vänta.

När jag setat där i ca 30 minuter såg jag Anna när hon gick på sin uppfart! Och vet ni vad - hon räddade mig i nöden genom att låta mig komma in hos henne istället. Så istället för att sitta och frysa ihjäl i frosten så bakade vi chokladbollar och snacka en massa! :)

haha kommer ni ihåg våra snygga TH-muffins?

Av Linnéa Fernström - 24 oktober 2010 19:51

... Högre än mina förväntningar! Faktiskt så var Grease jätte bra och jag hade ingen aning om att det var så många kända ansikten med! Marie Serneholt, Sebastian Karlsson, Sara Sommerfeld, Nour El-refai, Ewa Fröling m.m

Det roliga var att alla hade minst ett solo nummer där dem sjung - vilket var riktigt kul att höra.

Så om musikalen svänger förbi din stad så måste du gå och se den!

  

Tyvärr så fick man inte ta egna bilder/videos...

Av Linnéa Fernström - 24 oktober 2010 11:30

Jag vet inte om det kommer upp några mer inlägg idag... Eftersom att jag nu ska iväg till farmor och farfar för lunch och efter det ska jag ju på Grease-musikalen! *woho* Även fast jag inte gillade filmen så mycket så tycker jag att det ska bli kul. Live är ju alltid bäst!

  


Men när jag kommit hem ifrån den så uppdaterar jag! Puss,

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se