llinneaevita

Alla inlägg under oktober 2010

Av Linnéa Fernström - 17 oktober 2010 13:33

Ånej jag har nu letat fram mina gamla Sims 3 spel och har börjat köra det! Det är egentligen as tråkigt men ibland så får jag värsta rycket och vill designa hus. Då kan det vara bra att ha Sims! Men det värsta är att jag då blir beroende och antagligen kommer köra det hela dagen. Har ju ändå ingenting annat för mig - så vi får se hur det blir!

  

Kommer ni ihåg spökbabysen?

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 17 oktober 2010 11:37

Av någon andledning så hatar jag söndagar! Dagen innan måndagen - som jag fruktar för mitt liv. Haha, nej men det ända jag gör på söndagen är ändå ingenting. Man kan ju lika gärna ta bort Söndagen totallt!! ;)

  

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 16 oktober 2010 20:25

Jag och Anna har kommit överens om att vi ska skriva en berättelse till varandra och skicka via mejl. Det blir liksom ett kapitel per dag... Så det är vad jag håller på med nu!

Haha och ursäkta Anna om den här blir lite vek - men jag har ingen fantasi idag.

  


Av Linnéa Fernström - 16 oktober 2010 18:30

Awwe - när jag kom hem till Anna hade hon verkligen jätte ont i magen! Tyckte så synd om henne då hon knappt kunde göra någonting.... Men jag har haft det kul ändå! Haha, vi kollade faktiskt på "Pippi" och körde ett gammalt spel som vi älskade som små! Det var kul och man mindes tillbaka så mycket ifrån den gamla goa' tiden. *haha*

  

Av Linnéa Fernström - 16 oktober 2010 11:49

Är alla vakna? Jag är det för en gångs skull. Och jag gillade filmen igår - den var inte det bästa jag sett, men långt ifrån sämsta.

Idag har jag och Anna planerat att vara. Och faktiskt så behöver vi inte sitta kvar vi behöver faktiskt inte sitta inne hos mig hela tiden för jag kan nästan gå nu!

  

Söta lilla Anna! <3

Av Linnéa Fernström - 15 oktober 2010 23:38

Är jag typ den enda människan i världen som inte sett "Panic Room" än? Den kommer iallafall ikväll om en halvtimme... Så jag måste hålla mig vaken till hela filmen är över! Så får vi väl se vad jag tyckte om den och om Kristen Stewarts insatts som huvudrollen i filmen! ;)

  

Av Linnéa Fernström - 15 oktober 2010 20:27

Idag så dissar jag faktiskt Idol för någonting insamling för Rädda Barnen på 1:an! Men jag tycker såklart som alla andra att det är förjävligt att vissa barn dör bara för att de inte får rent vatten eller får den vård dem faktiskt behöver! :(

Medan jag kollar sitter jag självklart och gör mina armband! Haha, nu håller jag på med mitt 6:e.

  

Av Linnéa Fernström - 15 oktober 2010 18:38

Gud vad jag saknar att gå på stan. Jag totalvägrar att skutta runt på kryckor när jag ska shoppa!

Men nästa gång jag tar mig ner till city ska jag leta reda på det här:

    

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se