llinneaevita

Alla inlägg under november 2010

Av Linnéa Fernström - 15 november 2010 16:11

Nu måste jag ta itu med lite läxor. Ska skriva en novell på cirka 5 sidor på engelska nu... Vet inte vad den ska handla om eller någonting! Får hoppas på att min fantasi sköter jobbet åt mig.  

Har ni några förslag på vad den ska handla om kanske?

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 15 november 2010 14:51

Hey på er! Nu är jag hemma igen efter den seeega måndagen i skolan. Kände mig som ett lik när jag imorse steg upp från min sköna säng!

Som jag sa så var skolan seg och inte så mycket har hänt. Jag har ägnat den mesta tiden av dagen åt att lyssna på musik! En annan sak som jag gjort är att limma ihop min stol! Och den kom nästan helt säkert genom min väska... Förutom ett ben som lossnade.

*Tadaa*

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 14 november 2010 21:13

Nu ska jag sätta mig tillrätta i soffan och äta chokladkakan jag och Sara bakat medan jag tittar på The Event på SVT! Sedan blir det till att sova.

Ses imorgon!

  


Av Linnéa Fernström - 14 november 2010 19:19

Nu är jag hemma hos min pappa igen efter en lång vecka hos mor min. Äntligen får jag träffa min vita kisse Killen igen! Jag har nästan längtat ihjäl mig efter honom ända sedan förra helgen.  

Här har vi min lilla sötnos!

Av Linnéa Fernström - 14 november 2010 16:15

I tre dagars tid nu har jag gått runt och nynnat på Shakiras nya låt "Loca". Egentligen är den inte så bra och jag hör knappt vad hon sjunger - men ändå så gillar jag den låten av någon andledning... Man blir alltid så glad av hennes låtar! Hon bara sprudlar positiv energi helt enkelt.

Älskar hennes låt "Waka waka"! ännu mer!

Av Linnéa Fernström - 14 november 2010 14:47

Är det bara jag som heeelt missat att det är farsdag idag? Det var min farmor som så snällt ringde och talade om det för mig... Så nu ska jag sätta igång och baka med syster och hennes kompis. Ska bli kul! *eller inte*

Men vad gör man inte för världens bästa pappa?

  

Pappa och jag i Österrike i början av sommaren.

Av Linnéa Fernström - 14 november 2010 13:11

Ni kan ju bara gissa vilken gammal film jag precis sattit på? SKÖNHETEN OCH ODJURET! Den har jag inte sett sedan jag var 5 år, men då älskade jag den verkligen... Belle var min favorit "prinsessa" av alla disney figurerna så det är riktigt kul att se på den här efter alla dessa år!

  

Av Linnéa Fernström - 14 november 2010 12:16

Haha, herregud. Igår så jobbade jag på riktigt för alldra första gången i mitt liv! Jag, Anna, Mathilda, Sandra och Madde var servitriser på en fest. Så jag fick stå i baren medan folk köpte vin, öl och cider av mig!

Det var faktiskt kul och vi fick jätte god mat + pengar för vårar arbete också.

  

 I slutet blev folk lite berusade och Mathilda satt under bardisken och drack lite cider - då kom det en man som sa "Här sitter du och suuuper... Äppelciiiiider." med värsta fjortisrösten. Vid sånna tillfällen dör jag nästan av skratt.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se