llinneaevita

Alla inlägg under november 2010

Av Linnéa Fernström - 13 november 2010 11:10

Morrn' morrn' på er alla! Ledsen för min stora bloggtorka, men jag har verkligen ingenting vettigt att tala om... Så då låter jag bli att säga något.

Idag ska jag vara med Anna igen och vi ska försöka gå ut och leka i snön! *haha* Sedan ska vi ju vara servitriser hela kvällen lång... Scaaaary!

Just nu försöker jag att trassla ut två styckna halsband jag tänkte använda, men det är omöjligt!

  

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 12 november 2010 22:11

Det är alltid lika kul att vara med Anna. Alltså man skrattar tills man nästan dör... Typ som nu när vi satt och sjung framför webbkameran och jag råkade sjunga "yeah" istället för "oh". Hon fick verkligen världens största skrattattack som smittade av sig. Så i säkert 10 minuter satt vi och asgarva åt den lilla saken!


By the way så har Justin Biebers nya låt "Pray" läckt ut på youtube... Jag och Anna lyssnade på den och vi båda gillar den starkt! Men jag tänker inte lägga ut den på bloggen eftersom att Justin absolut inte vill det.

 

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 12 november 2010 14:39

Idag har jag varit hemma på grund av huvudvärk och magont... Usch, har det numera för jämnan men vissa stunder är värre än andra.

Nu har det värsta iallafall passerat och jag kan äntligen tänka. Så nu ska jag faktiskt vara med Anna!

Just nu. ;)

Av Linnéa Fernström - 11 november 2010 21:00

Nu ska jag glo på "Du, jag och Dupree" som sänds på 6:an. Måste även träna spanska inför redovisningen imorgon... Ska ju skriva ett helt vykort på spanska!

  

Av Linnéa Fernström - 11 november 2010 17:36

Vet ni vad jag har för stort uppdrag på lördag? Jo, jag ska jobba! Haha, det är Annas mamma som ska ha fest och jag, Anna, Nojjan, Sandra + några till ska vara servitriser. Då måste jag ha vit tröja och svarta byxor... Så här har vi en liten enkel men snygg klädkombination som skulle passa:

  

Av Linnéa Fernström - 11 november 2010 15:57

Den här veckan har ju gått jättesnabbt... Nu har vi bara den jobbigaste dagen kvar. Fredagen - då jag ska redovisa spanska(!) och ha något bedömningsseminarium om den industriella revolutionen...


På idrotten idag var det som sagt badminton... Ganska roligt, men blev så himla törstig efteråt. Så jag och Älinah köpte varsin take away-chocklad även fast det var absolut förbjudet enligt idrottslärarna... Då brände jag iallafall min tunga och det gör fortfarande jätteont! :(

  

Av Linnéa Fernström - 11 november 2010 09:15

På min skola har vi idrott en gång i veckan. Haha slöaste ungarna ever..  Jag är inte så förtjust i dessa gympapass. Men är det någonting jag gillar så är det badminton som jag antagligen kör just nu! (Detta är ett tidsinställt inlägg.)  


Av Linnéa Fernström - 10 november 2010 20:48

Imorgon ska jag förmodligen traska runt i snöblasket nere på stan och köpa en ny mössa! Kollade in några mössor och fastnade för de här:  

Tror de blir någon av de från Gina... Men frågan är bara vilken färg! Helst skulle jag vilja ha en svart, då det passar till min jacka och min blivande halsduk! Men vi får väl se vad jag hittar...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se