llinneaevita

Alla inlägg under november 2010

Av Linnéa Fernström - 10 november 2010 19:20

Idag var det som sagt riiiktigt mycket snö ute. När det var som mest var det antagligen över 15 cm! Så idag blev det verkligen till att använda alla vinterkläder man kunde hitta... Tjockis jackan, vantar, halsduk och vinterkängor. Tyvärr så har jag ingen passande mössa. (Känns rätt omoget att springa runt i Tokio Hotel mössa.) Får ta och köpa mig en ny på stan någon dag!

Jag står ju kvinnligt. *not* Det var jättesvårt att stå normalt i den höga snön.

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 10 november 2010 17:07

Som jag berättade så tog jag och Anna lite "Justin-Bieber-fan-pics" some days ago. Det var ju hur kul som helst men det tog mig en evighet att skriva "Sweden <3 Justin Bieber" på min kind och på Annas hand! Men det blev ett ganska bra resultat.

  

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 10 november 2010 15:11

Det var länge sedan jag kom hem såhär tidigt! Är nästan i chocktillstånd över att bussen inte körde i diket en endaste gång.

Jag kom precis på att det är America's next Top Model på 3:an den här tiden... Så nu ska jag luta mig tillbaka och kolla på det.

  

Av Linnéa Fernström - 9 november 2010 21:00

Nu ska jag ta mig en apelsin! Jag brukar alltid vilja ha någonting att äta under tv-timmarna, så en apelsin blir perfekt!

  

TV.

Av Linnéa Fernström - 9 november 2010 20:15

Alltså gud vilken bloggtorka jag har just nu... Vad hände?

Iallafall ska jag sätta mig och glo på "Sveriges skönaste familjer" nu.

  


Hehe gissa förresten om jag är otränad... Fick träningsvärk av de få sittups jag gjorde i lördags!

Av Linnéa Fernström - 9 november 2010 17:39

Jag hade helt glömtbort hur jobbigt det var med all denna snö! Det ska ju bli 15 cm snö idag!!! Kallt, blött och hemskt.

   Baksidan av trädgården just nu.


Iallafall så har dagen varit okej, har fått en del gjort i både matte, svenska och träslöjd. Men nu på bilresan hem var det kaos bland bilarna... Alla körde riktigt sakta och sladdade hit och dit. Läääskigt!

Av Linnéa Fernström - 8 november 2010 22:01

förlåt för att jag inte bloggat idag. Var först i skolan och sedan har jag varit med Anna tills nu. Vi har gjort lite hyllnings bilder till justin!Skriver mer imorgon, puss!

 
Av Linnéa Fernström - 7 november 2010 20:01

Ni glömmer väl inte att slå på tv'n (eller datorn för all del) klockan 21.00 och kolla på EMA?

Jag kommer lungt att kolla! Har ju väntat hela året... Hoppas verkligen på att Justin och Tokio Hotel tar hem alla priserna!

Just nu är det röda mattan som visas... Här tror jag det är Miley Cyrus i vit volangklänning med en svart rosett kring midjan!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se