llinneaevita

Alla inlägg under januari 2011

Av Linnéa Fernström - 26 januari 2011 17:20

Min skoldag har varit riktigt rolig! Jag, Elin, Ida och Sara har setat och garvat inprincip hela dagen lång. Sara började skratta "när hon tömt ut all luft ur lungorna" så det lät som en gammal man. Då höll vi alla andra på att dö och Ida började böla! ;DD

Efter skolan var jag på stan med min lillasyster, men jag köpte ingenting! :'o Ska ju egentligen ta kortet till mitt legg den här veckan... Men orkade inte idag. Få väl göra det till helgen?

  

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 25 januari 2011 22:07

Idag hade jag musiklektion då vi lärde oss olika akord på gitarren. Jag älskar att våran roliga musiklärare får in sina skämt i allt han säger! Men idag sög jag verkligen på att spela gitarr och han var inte feg att påpeka det så han fråga "Men, är du från Skultuna eller?" (En liten by utanför Västerås. Antar att han menade att människor var sega bondar där...)

Och jag svarade "Jaaa..?" helt chockat eftersom att jag faktiskt är därifån! Det var så himla kul eftersom att han egentligen bara drev och inte hade någon aning om att jag bodde där!

Hehe förvirrande, men sjukt roligt och alla i min grupp höll på att garva ihjäl sig! ;)

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 25 januari 2011 19:01

Det här är vad som följde med mig hem från stan... Lite basic tjocktröjor från H&M och Bik Bok!

Av Linnéa Fernström - 25 januari 2011 17:02

Nu är jag hemma efter min och Sassas eftermiddag på stan... Vi gick runt lääänge och jag hittade lite nödvändiga saker! Har nu under det senaste året blivit väldigt duktig att hantera mina pengar, så jag köpte inte så mycket den här gången. ;)  

Vad kan finnas däri?

Av Linnéa Fernström - 24 januari 2011 19:54

Mitt favorit program är på 3an nu!

  

Av Linnéa Fernström - 24 januari 2011 18:58

Som rubriken avlöjar så ska jag på stan imorgon med min goa vän Sassa! Det var riktigt länge sedan jag besökte Västerås City *haha* så det ska bli nice att shoppa lite!

Detta är vad jag planerat att komma hem med... ;)

Av Linnéa Fernström - 24 januari 2011 17:08

Idag = en hemsk dag.

Måndagen började med ett rysligt prov i biologi om celler, kromosomer och DNA och som om inte det var nog var jag tvungen att gå på en föreläsning om det också. NO och Biologi är två av de värsta ämnena som finns...  

Efter skolan åkte jag direkt hem... hehe, och jag är supertrött så jag funderar faktiskt på att krypa till kojs tidigt ikväll! ;)

Av Linnéa Fernström - 23 januari 2011 15:30

Inatt satt jag och försökte mig på att göra en ny header till bloggen. Blev inte störtkär i den precis, men ville ändå byta! Så snart ska jag göra en ny... Hehe.

  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se