llinneaevita

Alla inlägg under januari 2011

Av Linnéa Fernström - 23 januari 2011 12:54

Ni kan ju gissa vem jag ska springa över till snart? ANNA SÅKLART!

Hahah äcklig arm?

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 22 januari 2011 19:30

Ikväll har vi hyrt "Sex and the city 2" som jag ser fram emot att se! Alla har ju sagt att den är riktigt dålig, men jag tror inte på dem faktiskt. Jag gillar Sex and the city-serien redan, så jag ska ge 2an en chans! ;)  

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 22 januari 2011 17:00

Nu är det helt planerat - Under jul och Nyår 2011 ska jag bort till Thailand!!!

Vi blir 16 pers som åker iväg, så det är rätt knepigt att hitta hotell och flyg till alla. Därför måste vi vara ute i god tid och boka redan i Februari! Så jag sitter och kollar på bra hotell nu. Det lutar åt att åka till Koh Chang eller Krabi... Men först ska vi spendera några dagar i huvudstaden Bangkok för shopping!

Av Linnéa Fernström - 22 januari 2011 15:43

Alltså jag måste verkligen ha världens sämsta imunförsvar. Är sjuk titt som tätt och jag hatar det. Jag haft världens magont de senaste dagarna och huvudvärk så har skippat datorn totalt. Nu är det iallafall på bättringsvägen så jag hoppas på att kunna hitta på något kul imorgon!

  

Av Linnéa Fernström - 19 januari 2011 19:52

Idag så undersökte vi kiwins DNA i biologin! Det var rätt äckligt, men blev jättecoolt när DNA't blev som gelé och fastande i pinnen... ;)

  

(Såg precis ut såhär)

Sedan var jag på en spanska lektion för första gången typ... Min lärare tvingade dit mig = Hemskt var det. Annars har dagen gått som smoooort och nu sitter jag och gluttar på Desperate Housewives hehe. (A)

Av Linnéa Fernström - 18 januari 2011 18:54

Hello! Idag efter skolan åkte jag hem till farmor och farfar och umgicks lite med dem. Sedan åkte jag hem igen och hjälpte till att laga mat! Haha, är jag inte den snällaste dottern? Iallafall så blev det en massa asiatisk mat med Dim Sum, Indonesiska vårrullar och friterade tigerräkor... Och det finns en baktanke med det asiatiska temat...!!! (Berättar med imorgon.)

  

Av Linnéa Fernström - 17 januari 2011 22:21

Skoldagen idag var ganska tråkig. Men när jag väl kom hem så skuttade jag hem till Anna. Eller skuttade och skuttade... Det är så himla halt ute så man höll på att ramla efter varje steg.

Iallfall så fick jag låna med mig hennes super fina Justin Bieber bok hem! Snacka om att jag kommer att vara borta från omvärlden ett tag medan jag läser den. ;)

  

Av Linnéa Fernström - 16 januari 2011 18:15

Som ni nu kanske har märkt har jag blivit helt beroende av denna härliga serie. Har precis kollat ut hela säsong 2, så då passade jag på att köpa 3:an när jag ändå var på Media Markt!   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se