llinneaevita

Alla inlägg under augusti 2011

Av Linnéa Fernström - 9 augusti 2011 22:00

 

Idag hade jag, mamma och Sara våran privata lilla kräftskiva! Har inte käkat det sedan förra året så man bara kastade i sig köttet när man väl fått in tekniken!

Egentligen är det ingen märkvärdig smakupplevese med kräftor, men ändå älskar jag det!

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 7 augusti 2011 14:13

Inatt drömde jag en konstig dröm igen, att jag skulle hjälpa Justin Bieber att fly från alla paparazzi's här i Sverige. Dessutom var pojken blond men ändå jättesnygg!

Ah, fast där var han inte speciellt snygg som fejk blondin...

 

Ska strax hem till Dennis och kolla film, ses sen!

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 7 augusti 2011 00:15

Så tidigare idag var jag med Anna! Först låg vi och snackade som vanligt... Tills vi kom på den crazy idéen att gå in på Omegle! Kommer ihåg att vi var inne där jätteofta förra sommaren, haha!

Såå denna affro-kille var våran kompis i flera timmar, askul!

Av Linnéa Fernström - 6 augusti 2011 13:00

Förutom hans dåliga engelska, var han ju jättebra!


Av Linnéa Fernström - 5 augusti 2011 21:15

Det är pappavecka nu, men det kan inte hjälpas. Anna ska jag vara med iallafall! Vi har inte setts på ca 3 veckor, vilket är väääldigt långt för att vara oss. Men nu är hon äntligen hemma från båten och vi har tajmat in att vara imorgon!

Första gången hon är hos mig, i pappas nya lägenhet så jag måste nog städa lite... *hehe*

När jag var ute med hennes båt!

Av Linnéa Fernström - 5 augusti 2011 20:35

Ni ser rätt - Tyra Sjöstedt funderar på att öppna en Style By Tyra butik i Västerås! Gud vad underbart isåfall. Det är som Glitter, fast mer moderna och "coola" grejer tycker jag. Skulle verkligen få mycket köpt i en sådan butik!

Av Linnéa Fernström - 5 augusti 2011 18:43

Idag följde jag med hela "pappa-familjen" till ännu en grop för att bada! Eller ah, jag doppade mig en gång eftersom att det var så kallt... Men låg där och solade + läste tidningar större delen av tiden istället.

Innan vi åkte dit, runt 1-tiden hann jag och Sara även träffa mamma och ta en glass i hamnen! Jag tog kulglass med mintchoklad(så gott) och vanlig choklad!

Av Linnéa Fernström - 4 augusti 2011 21:42

HAHA, asså jag dör! Petra pressenterade mig för denna härliga snubbe idag! Kan lagar svenska maträtter på... ett lite annorlunda sätt. *host*

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se