Alla inlägg under november 2011

Av Linnéa - 15 november 2011 19:08

Hade köksjour idag (man är med i köket en dag och sköter om caféet, ni vet?) Det var iallafall sjuuukt segt och man får sendrag i benen av att stå så länge! Men det gick asbra och vi fick högsta betyget av mattantet! *mohaha*

Yeah, och så gick man runt på stan efteråt och luktade diskdanske om händerna. Frääääscht!

Av Linnéa - 14 november 2011 18:25

Jaa har blivit tvingad att blogga nu... Så vad har hänt sen sist? Grejen är att jag inte har några nya spännande nyheter, utan mitt liv rullar på i sin långsamma vanliga takt. MycketMeraMest tänker man på skolan eftersom att det inte alls är långt kvar innan man måste bestämma sig för vilket gymnasie som ska väljas. Gah, man får ju panik av bara tanken av hur mycket det finns att välja mellan...

Men jaja, nu ska jag iallafall fortsätta med att göra ingenting enda till de serverar mig mat i mitt hus! ;D

äääälskar effekterna på min cam!

Av Linnéa - 14 november 2011 18:21

Jag är lite kär i denna låt. Ida presenterade mig för den för flera veckor sedan, men har inte fattat hur bra den är förrens nu! Bruno Mars sjunger ju bra som få, så man är ju inte förvånad över att det är ju hans låt som fastnar i ens hjärnan!

Av Linnéa - 10 november 2011 21:50

Ikväll blir det till att lägga sig tidigt så man orkar med att jobba i skolan imorron... Måste redovisa ett steg i svenska, då gäller det att veta vad man pratar om!

Säg godnatt till min Barbie-kudde! ;D

Av Linnéa - 10 november 2011 20:59

Nu har några laddat över bilder från "Årtionde-dagen". I min klass skulle ha 90-talet som tema och vi klädde ut oss därefter! Två bilder på mig och Elin.

Av Linnéa - 9 november 2011 19:36

Idag så har jag träffat Viktoria! Min barndomskompis som numera bor i Uppsala. Men eftersom att hon är i mina trakter denna vecka klämde vi in en liten träff. Var iallafall jätteroligt att se henne igen!

Tidigare under dagen hade vi HLR, Hjärt- och Lung-Räddning, på mini-Anne såklart. Usch, första gången jag träffade på den där läskiga dockan och jag längtar inte precis till nästa gång. På grund av henne kommer jag få träningsvärk i armarna imorgon, det är jag säker på!

Av Linnéa - 6 november 2011 10:30

Igår såg jag den bästa filmen jag ett på länge! Den var lite lam, men ändå skojjig!

 Kolla, kolla, kolla om ni vill garva!

Av Linnéa - 5 november 2011 17:57

Igår gick dem ut med att de inte kunde hitta ett nytt datum för att genomföra våran inställda konsert. Även fast man just då var besviken på henne för att det inte blev något, så vill man ju fortfarande se henne! Men så blir det inte nu... Sjuuukt dåligt att hon inte kunde offra 2 dagar av hennes lediga tid för att gottgöra sina fans!


Ovido - Quiz & Flashcards