llinneaevita

Alla inlägg under november 2011

Av Linnéa Fernström - 5 november 2011 00:23

Alltså jag har hört värsta ryktet nu att facebook idag/imorgon ska bli hackad av en hacker-grupp vid namnet Anonymous för att de tydligen tror att fejjan säljer information till regeringen. Så om man ska tro på deras hot ska de stänga ner facebook i några dagar! Vi får väl se vad som händer, men låter segt... Att inte kunna kolla alla statusar och de nya bilderna! ;)

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 4 november 2011 17:46

Det blev en rund i stan med pappa för att leta vinterkläder, men tror ni jag hittade några eller? Nope, så får la leta någon annan gång! Däremot så köpte vi webbkameran som jag visade på önskelistan igår! Den ska tydligen filma i HD och ta 8 MP bilder... Det får bara filmerna att hacka, så det var ju onödigt!

Man bah "shaaaa seriösa effekt-bilder!"

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 3 november 2011 22:34

Ska ut på stan och köpa "nödvändiga" saker imorgon... Så vinterjacka, vinterskor och en ny webbkamera är vad jag behöver denna gång. Dock så finns det absolut inga fina skor ute i butikerna nu, så jag får verkligen inte hoppas på för mycket...

Av Linnéa Fernström - 3 november 2011 21:45

Yeah, glömde ju berätta att vi fick träffa Rihanna iallafall. En något mer stillsam och tystare version av henne... Men iallafall! ;D

Av Linnéa Fernström - 3 november 2011 13:20

Våran dag i text och bild:

Det första vi råkade ut för på våran resa var att vi visst fick sitta på tåget - men i en trapp! Det var lite skakigt och blev tråkigt, så vissa av oss sov *host Anna*, medan vi andra glodde ut och pekade på fula saker genom fönstret!

 

Turistfoton for the win!

 

Är kär i "frozen yoghurt", även kallad yoghurtglass! Definitivt ett måste från och med nu, vid varje Stockholms besök!

Vi hann knappt kolla i några affärer... Men här är vi i provrummet på weekday!

På plats i Globen efter en smidig tunnelbane resa!

Glada flickor innan vi visste...

Vi alla ville ha en liten souvenir så vi köpte varsitt halsband! Loud - by Rihanna.


När den fula gubben kom ut på scenen och sa att han hade "riktigt dåliga nyheter". Trodde jag först att han drev, men icke. Som tur var kom Annas pappa inte långt efter och hämtade oss. Innan det hann jag även träffa Nichlas och Martin en snabbis, eftersom att de också skulle vart på konserten!

Av Linnéa Fernström - 3 november 2011 13:01

Känner mig jättedepp idag. Undra varför? Har ingen lust att göra någonting annat än att bara sova bort hela dagen. Så det är precis vad jag tänker göra. Ta mig en rejäääl slappardag och inte göra någonting! Men för er som är lite piggare än mig kan ju lyssna på min favvo låt;

Hehe, gick runt och sjung "I'm sexy and I know it, UNTZ UNTZ UNTZ" hela gårdagen medan Anna drog sina ":PPPP" skämt... Stackars Mathilda!


Av Linnéa Fernström - 2 november 2011 23:47

Uppdaterar mer om vad som hände idag, imorgon... Är sjukt besviken på alltihopa nu! Men så länge kan ni ju få checka in den söta Rihanna-designade tatueringen som vi skaffade oss!

 

Av Linnéa Fernström - 2 november 2011 23:31

Kul, att man längtat flera månader och när man väl sitter där får man beskedet att det inte blir av.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se