Alla inlägg under januari 2012

Av Linnéa - 28 januari 2012 12:30

Tänkte först säga det här med att bita på naglarna - men sånt håller jag inte på med längre! Istället har jag fått sova-bort-hela-dagarna-syndropet som oftast förstör mina lov! Det är ju så skönt att vara uppe på natten och chilla och gå och lägga sig runt 3. Men det blir oftast så att man inte kommer upp fören kl 1-2 på dagen sen... Det är någonting som jag borde sluta med, men tänker inte göra det än på ett tag!  

Av Linnéa - 27 januari 2012 16:30

Älskar denna bild, haha så charmig!

Av Linnéa - 27 januari 2012 13:45

Idag var jag tvungen att vara hemma igen. No way att jag går till skolan när jag hostar varannan sekund liksom!

SÅ eftersom att min hosta vägrar sluta kan jag inte gymma idag med Anna. Så jag måste vänta eeeenda till nästa vecka innan jag får använda alla läskiga maskiner.

 

Av Linnéa - 26 januari 2012 19:55

Sitter och kollar på veckans avsnitt av Sofias Änglar eftersom att det är min gamla klasskompis Filips familj dem hjälper! Tycker sånna här program är jättesöta och man blir extra rörd när man faktiskt vet vilka personerna är!

Av Linnéa - 26 januari 2012 17:40

Haha Elin och jag hade kul när vi läste igenom den kemi-labb som ska göras nästa vecka!

Av Linnéa - 26 januari 2012 13:30

Eftersom att jag heter Linnéa var det rätt självklart.. Men vart kommer Evita ifrån?

Jag heter faktiskt det i mellannamn då mina föräldrar lekte med min mormor (Eva) och min farmor (Anita)'s namn. Ev(a) + (An)ita = Evita. Så enda sedan mitt första msnkonto har jag använt mig av Linnea och Evita på olika sätt, så det tillslut blivit mitt nickname! Fast oroa er inte, det är inget smeknamn så blir inte kallad för det på riktigt!

Av Linnéa - 25 januari 2012 18:26

Av Linnéa - 25 januari 2012 14:00

Fakta: Jag bloggar i perioder, ibland är det askul men ibland är det segt att blogga. Efter gymnasiet vill jag bli au pair i antingen USA eller England. Älskar djur och har 3 katter och 2 kaniner. Min rädsla för spindlar har mindskat efter resan till Thailand, då man såg sjukt stora kryp varje dag. Jag hatar att tävla i saker jag inte är bra på. Den fulaste kroppsdelen jag vet är lätt fötterna. Jag är rädd inför framtiden, då man inte vet vad som ska hända. Jag äter snacks/godis nästan varje dag. Jag har träffat och pratat med kornprinsessan när hon var på besök i min lilla by. Jag älskar att sova på morgonen men hatar att gå och lägga mig. I min värsta TH-period kunde jag knappt sova/äta eftersom jag tänkte så mycket på dem. Jag är oftast jätteblyg inför nytt folk. Tycker inte om min mobil, så så fort mitt abonemang gott ut ska jag köpa en Iphone. Jag hatar att vara ensam bland folk (typ gå ensam på stan). Hade jättesvårt att komma på allt det här!

Ovido - Quiz & Flashcards