Alla inlägg under januari 2012

Av Linnéa - 14 januari 2012 00:24

Kollade nyss klart på en skräckis, som faktiskt var rätt okej! Dock så slutade den konstig och nu sitter jag här med alla 1000 viktiga frågor de borde ha besvarat...

Av Linnéa - 13 januari 2012 19:15

Här har min mammas kille gjort någonslags resuméfilm av våran Thailandsresa! Om ni undrar varför det är så mycket folk med så var vi fyra familjer som åkte iväg som en 50-års resa för Niklas farbror. Så det är alltså min mammas killes släkt, och vi! ;D

Av Linnéa - 12 januari 2012 18:26

Satt och försöker pluggasom vanligt, men blev såklart distraherad av en massa saker iallafall så det gick inge vidare... Sen kom min syrra in med en chai latte till mig och jag blev genast mer egegerad i skolarbetet, not! Istället blev jag trött och kollar nu runt på bloggar och sånt. Duktig flicka.

Av Linnéa - 12 januari 2012 16:25

Nu har vi fått våra logg-in på Dexter, sidan där vi online ska välja vilka gymnasium man ska söka in till! Man kan klicka i massa olika grejor för att sedan rensa, men det läskiga är om man skulle råka komma åt "bekräfta"-knappen. Då skulle min ansökan skickas iväg och det skulle inte gå att ångra! Man får ju lixom ångast av att änns besöka den sidan, utifall något skulle gå snett!

Av Linnéa - 11 januari 2012 21:50

Just nu visas denna film på min tv;

Sååå skön film.

Av Linnéa - 11 januari 2012 18:11

Då var vi framme vid Koh Chang-bilderna, elefantön där vi spenderade 10 hela dagar! Vi bodde i bungalows som ni kan se på bilden nedanför, och besökte flera olika stränder. Här fanns det mycket mer shopping än på det andra stället, så jag hittade några klänningar + schyssta tröjor här. Vi bestämde oss också för att hitta på andra saker, såsom elefantridning, snorkling, massage... Ni får väl se:

Vårat hus.

Första dagen var vi tvugna att besöka stranden eftersom att poolen var alldeles för varm för att änns ge någon svalka.

Påväg till vattenfallet vi sedan badade i.

Testade att få händerna uppätna av fiskarna, det var sjukt läskigt och kittlades as mycket!

Solnedgången skiftade i färger varje dag, ibland var himlen helt rosa, röd eller orange.

Det är i dessa fordon man åker i - vart man än ska i Thailand!

Eldshow, har någon cool effekt på kameran så det ser ut som om han står i elden.

Jag och Sara rider iväg på våran elefant Nampan.

Underbara strandgungor!

Min kompis spindeln och jag.

Innan vi hoppade i plurret med de stora djuren.

Färgen på vattnet när vi skulle ut och snorkla var maaagiskt.

Matade aporna!

En glad syster och jag ska snorkla. Man såg massa olika fiskar, men det läskigaste av allt var alla bläckfiskar som simmade i stimm under oss.

Det nya året började!

Sistsa besöket på stranden innan vi drog vidare mot Bangkok!

Av Linnéa - 11 januari 2012 16:15

Hah kul att de senaste inläggen handlat om skolan, men sitter förfullt och pluggar här... Eller inte än... Men snart. Fråga mig om 10 minuter! Fast då kommer jag ju ioförsig inte kunna svara, för kommer vara såååå inne i allt man kan gotta sig i när det handlar om den "hållbara utvecklingen".

Av Linnéa - 11 januari 2012 15:25

Idag fick vi en annorlunda engelskalektion, där våran lärare gick igenom hur delarna på engelska Nationella Proven kommer att gå till. Bland annat bad han oss att ljuga när man inte visste, eller för att göra det mer intressant. Det är skönt att man får lite information om hur det hela kommer gå till, men blir så himla nervös bara jag tänker på det.

Alltså på vanliga skolor görs proven bara för att se på vilken nivå de svenska skolungdommarna ligger på, men på vår skola är NP's typ det viktigaste av allt och det är det som avgör våra slutbetyg nästan helt!

Fatta hemskt om man skulle ha en piss-dag just då man har ett stort prov, man skulle ju nästan kunna sabba hela sin framtid...! Så man kommer känna sig både stressad och pressad enda fram till sommarlovet!

Skapa flashcards