llinneaevita

Senaste inläggen

Av Linnéa Fernström - 16 mars 2012 18:01

Har stått så flera veckor nu, när kommer den!?

Nu ska jag iallafall kolla reprisen på BB, har inte sett på ett tag nu!

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 13 mars 2012 20:10

Imorgon är det dax för NP i No, för våran skola blir det Biologi... Alltid lika roligt! Jag oroar mig först och främst för labb-planeringen då vi utifrån matriel/syfte ska planera en hel laboration... Det värsta är att vi endast har en halvtimme på oss. Toppen, huh?

Blir bara nervös när jag försöker plugga innan eftersom att verkligen allt som har anknytning till läran om livet kan komma!

En fin tankekarta om det.. Ska försöka lägga allt på minnet!

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 12 mars 2012 12:30

Bilderna är med i en kampanj mot Alzheimers.

Av Linnéa Fernström - 11 mars 2012 21:31

Har fortfarande inte spenderat mitt presentkort på BikBok och kollade igenom deras hemsida nu. Hittade några fina grejjor, så ska försöka palla mig ner i veckan och köpa lite nya stuff! :)

Av Linnéa Fernström - 10 mars 2012 15:56

Ska snart sticka iväg till mina tvillingkusiner som fyllde 20 år i Januari! Har inte kunnat fira dem tidigare eftersom de har varit utomlands de senaste månaderna, men nu blir det av!

Seee yaaa!

Av Linnéa Fernström - 10 mars 2012 14:49

Den stora kampen i Melodifestivalens final 2012 verkar finnas mellan Loreen och Danny, men ingen vet ännu hur resultatet kommer att se ut. Jag själv skulle bli överlycklig om lilla Ulrik fick åka ut och charma Europa med sitt bidrag "Soldiers", men chansen är inte så trolig eftersom att tidningarna helt grävt in sig på de två favorittippade vinnarna. Ju mer som skrivs om artisterna, ju fler får upp ögonen för dem. De som inte syns, finns alltså inte. Danny och Loreen som har bra bidrag förtjänas att synas och spelas såsom de nu gör, men när tidningarna fylls av artiklar om Flinck och Ranelid - tycker jag att det har det gått för långt. För att vara ärlig så har inte Flinck någon chans i därborta i Baku eftersom att den enda andledningen till att han ens är i finalen är pga sitt namn och sin "bakgrund".  Och Ranelid har själv hotat med att skippa hela finalen, eftersom att folk ändå inte tar honom på allvar.

Så istället för att fokusera på de seriösa artisterna som faktiskt finns med i finalen (Ulrik, Molly, Lisa m.fl) har tidningarna ändå valt att fylla sina sidor med det de smaskiga sanningarna om skandalgubbarna.


Jag har faktiskt förlorat lite av mitt förtroende för Danny efter att jag sett hans intervju förVakna! med the Voice där han stod och vräkte ur sig att han förtjänar att vinna mer än de andra deltagarna och att han satsat mycket hårdare på sitt bidrag. Jag har däremot aldrig hört något ont om Loreen och tycker att hon verkar vara hur cool som helst!

Så om jag måste välja Danny -vs- Loreen, så hoppas jag att Västeråstjej kammar hem vinsten! Dock så tror jag att Dannys bidrag skulle kunna gå längre i Eurovision eftersom att hans nummer har allt... Dans, sång och ett bra tempo! Det är en trallvänlig låt som fastar direkt och jag har själv skuttat runt med "A-A-A-Amaaazing" på repeat i hjärnan i flera timmar!

Så nu när jag har sagt min mening... Vem tror/hoppas ni vinner?

Av Linnéa Fernström - 10 mars 2012 12:04

Det blev inget gymmande för mig igår med Anna & Mathilda, har haft sendrag i mitt ben flera nätter i rad nu och det är därför helt ömt. Vad som mer hände igår? - Jag fick reda på resultatet på alla NP's i Svenska och blev sjukt glaaaad! Nationella prov på andra skolor har inte mycket betydelse alls, men på våran skola är det allt. Det utgör om det är 60% av betyget vi kommer få och tar knappt hänsyn till vad man fått förut. Men jag fick mitt MVG och behöver inte oroa mig för det nå mer, gissa om det är skönt!?

Smartbarns-Linnéa till er tjänst!

Presentation


Jag är en 15-årig tjej från Västerås som tänker dela med mig av mitt liv, mina tankar och åsikter. Älskar att vara med kompisar och att blogga såklart. Därför uppdaterar jag ofta så ni kan hänga med på allting som händer i min spännande tonårvärld! ;)

Besöksstatistik

llinneaevitas frågeruta:

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012
>>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ llinneaevita med Blogkeen
Följ llinneaevita med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se