Alla inlägg under april 2012

Av Linnéa - 6 april 2012 15:15

Sitter här och skissar på lite grejjor. Måste ju använda min symaskin någongång!

Av Linnéa - 6 april 2012 13:27

Alltid lika härligt att bli väckt av folkparader...

Av Linnéa - 5 april 2012 11:46

        

Orange/rosa t-shirt från Monki.

Vitt (genomskinligt) spetslinne från Manhattan.

Svart kavaj från H&M.

Av Linnéa - 5 april 2012 11:26

Igår var HCR-konserten och den var så sjuuuukt bra. Man stod och hoppa/skrek/dansa/sjung alla sångerna igenom! Den var en jättemysig spelning då de bara var ca 200-300 pers i publiken så man kom nära scenen.


Det roligaste var att vi innan konserten var på stan, så när vi går in på Zara så ser jagRyan och Ian från bandet stå och prata vid ingången. Det var ett sådant sammanträffande att vi gick fram och började prata med dem. Dem blev verkligen jätteglada och förvånade över att bli igenkända och ville mer än gärna ställa upp på bild;


Efter konserten var vi helt slut och alla vi lät hur hesa som helst... Men inget som stoppar oss från att vara lyckliga ändå!


Sedan fick jag med mig några kassar hem från huvudstaden, men vad - det får ni se sen!

Av Linnéa - 3 april 2012 18:57

Som rubriken avslöjar så ska jag, Anna och Mathilda sticka iväg till huvudstaden imorgon för att se Hot Chelle Rae spela! Är fortfarande inte värsta fanet, men gillar alla låtarna som ska vara med, så det ska bli sjukt kul! Innan konserten börjar tänkte vi trippa runt på stan och kolla in vårkläderna i butikerna! Här kommer några bilder från förra gången vi var i Stockholm, Rihanna-konserten som sedan blev inställd...


Och här är en bild på killarna vi ska se imorgon;

Av Linnéa - 1 april 2012 12:00

Igår fick jag till en redig utedag då den började med att jag, Anna och Mathilda stack och kollade på fotboll! Men det blåste och var så sjukt kallt, så vi gick hem i halvleken. Väl hemma bullade jag och Annish upp oss med munkar och varm choklad medan vi kollade på filmen Footloose!

Sen ville vi göra ett nytt försök ute och låg och snackade ett tag på altanen med dynor och filtar, asmys. När solen sedan svek oss bestämde vi oss för att gunga istället! Så i lekparken träffade vi små pojkar som tillslut förföljde oss vart vi än gick.


För att inte glömma earth hour då vi låg i ett bäcksvart rum och sjöng;

Ovido - Quiz & Flashcards