Alla inlägg under februari 2011

Av Linnéa - 26 februari 2011 16:13

Det blidde inte mycket på stan, köpte mig själv ett läppglas och kollade på massa mobiler, men köpte ingen. Nu har jag iallafall bestämt att jag ska köpa en HTC Wildfire, men när vet jag inte... Jag vill ha en vit - men är rädd och jag och Älinah kommer blända ihop våra då så jag kan lika gärna köpa en mocka-färgad! :)

Och gud vilket dåligt utbud det är på vårens skor... Antagligen har inte alla kommit än, så jag ska ner och köpa senare! Passade även på att beställa ett par vita Converse från min farbror som är i Thailand igen, men vet då inte när jag får dem.

  

Av Linnéa - 26 februari 2011 11:52

Snart är det dags att sätta sig i bilen för jag ska ner på stan på mobiljaktsspaning och även present till Anna som fyller år nästa vecka! Får se om jag tar vägarna förbi någon skoaffär och kan skaffa mig lite vårskor också...! :)  

Av Linnéa - 25 februari 2011 17:03

Ikväll ska jag på någon släktmiddag. Min pappas tvillingkusiner fyllde 19 för några dagar sedan så vi ska gratta dem. Lär inte komma hem förrens sent ikväll men i värsta fall så syns vi imorgon igen! ;)

Jäääättegammal bild... Det är tvillingarna, Sara, Emelie och jag. 

Av Linnéa - 25 februari 2011 14:53

Berättade jag förresten att hela min årskurs åker till Falun veckan efter lovet?

Våra klasser åker upp dit en vecka per år för att ha större slöjdprojekt, labba och laga mat. Då bor man i ett stort hus (forna mentalsjukhus) och sover, äter och jobbar där! Det är som att åka på klassresa - så jag längtar verkligen!

  

Byggnaden vi sover i a.k.a Faluns gamla mentalsjukhus.


Igår fick jag reda på att jag, Sassa och Elin får ett eget rum = AWESOME!

Förra året delade jag rum med 7 andra tjejer så det blev kaos kring spegeln på mornarna, haha så den här gången blir det aaaaningen lungnare! ;D  

  

Lovar att ta massa bilder den här gången...

Av Linnéa - 25 februari 2011 10:14

För att inte förvärra min förkylning nu under lovet stannade jag hemma idag. Är verkligen glad över mitt beslut - för det snöar ju inte lite ute nu.

Så nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på filmen "Max & Marry" som är en verklighetsbaserad film om en gammal gubbe och en liten flicka som blir bästa kompisar över internet...

Förstår inte vitsen med att göra filmen tecknad i svartvitt? 

Av Linnéa - 25 februari 2011 07:16

Nu när jag vaknade upp märkte jag att jag gått och blitt' förkyld! Min näsa svider och halsen river... Lyckat nu när jag ska ut och gå flera timmar i kylan.

Gah, hoppas verkligen inte att det blir värre. Då kommer jag ju inte kunna ha kul under sportlovet - och kanske inte kan följa med till Falun vecka 10? Hemska tanke.  

Av Linnéa - 24 februari 2011 22:09

Juste - imorgon är det ingen vanlig skoldag för mig. Vi har idrottsdag så jag, Ida och Sassa ska gå typ en mil i den här kylan. DÖDA MIG? Det kommer att bli hemskt och jag kommer säkert bli sjuk efter... Men vi slutar iallafall en timme senare och då är det sportlov!

  

Av Linnéa - 24 februari 2011 20:20

Imorse när jag kom till skolan möttes jag av en stor grupp av elever och lärare som stod utanför skolans portar. Då visade det sig att låsen frusit igen, så att ingen kom in!   

Istället fick vi gå över till Mälarstrandskolan(våran grannskola) och värma oss. Väl där dyker min pappas morbror upp - för han jobbade tydligen där. Blev jättechockad.

Ett tag senare - hade någon låssmed varit där och vi fick komma in i våran egna skola... Vi som hoppats på att få gå hem istället.

Ovido - Quiz & Flashcards