llinneaevita

Alla inlägg under december 2010

Av Linnéa Fernström - 28 december 2010 18:52

Asså gud vad lat jag känner mig nu när jag har ägnat hela dagen åt att kolla på gamla Desperate Housewives avsnitt. Var tvungen att sluta eftersom att jag fick ont i huvudet av en sådan lång stund framför tv'n. Istället ska jag nu fortsätta läsa boken "Shoo len". Den är faktiskt jättespännande!

jag har läst en annan bok av honom som på något sätt hör ihop med denne som heter "Shoo bre" och den var också riktigt bra!  

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 28 december 2010 12:09

Känner mig lite krasslig idag med snuva och ont i halsen... Så jag skippar nog stan iallafall. Funderar på att vänta ett tag med mobilköpet och kanske köpa en iPhone istället?

Nu ska jag iallafall lägga mig i soffan och kolla på första säsongen av Desperate Housewives!  

ANNONS
Av Linnéa Fernström - 27 december 2010 23:46

Ikväll följde jag gårdagens trend och kollade på ännu en skräckfilm... Men denna gången var det "The messengers" med Kristen Stewart. Den var sådär, väldigt läskig på sina ställen men jag tror knappast att jag kommer ligga sömnlös inatt! (:  

Av Linnéa Fernström - 27 december 2010 21:16

Vid matbordet satt jag pappa och Tove och pratade om att åka utomlands. Då berättade Tove att hennes släkt har ett sommarhus i den lilla byn Torremuelle på spanska solkusten och att vi kanske kunde åka dit?

Jag blev såklart as pepp eftersom att jag är jättesugen på att åka utomlands igen. Men tyvärr så är det inte särskilt varmt i Spanien den här tiden på året så isåfall måste vi vänta till våren kommer...

  

Ser sjukt härligt ut. Dessutom är det nära till storstaden Malaga!

Av Linnéa Fernström - 27 december 2010 17:27

Det var egentligen tänkt att jag och pappa skulle bege oss ut och kolla på ny mobil till mig! Men jag var ju så trött så jag stannade hemma. Nu har jag kollat in några mobiler på nätet som jag skulle kunna tänka mig att ha... Saken är bara att jag inte kan välja!

  

Ska istället ut och kolla i butikerna imorgon... Får verkligen hoppas att jag kommer hem med den bästa!

Av Linnéa Fernström - 27 december 2010 16:15

Jag är en sån person som tänker väldigt mycket hela tiden. Om det är bra eller dåligt vet jag inte riktigt än. Det som snurrar runt i min hjärna är allt ifrån drömmar, filmer, minnen, verklighet, problem m.m Ibland (som till exempel inatt) tänker jag så mycket så att det är omöjligt att sova. Jag skrämmer upp mig själv och blir jätterädd! Haha, det låter som att jag är psykiskt störd!

  

Av Linnéa Fernström - 27 december 2010 15:00

Ingen bild

Kristin


Söndag 26 dec 20:01

söt daddys girl tröja. var e den från? :)) 


  

Svar: Jag fick den av pappa i julklapp. (Haha, ego han är va?) och frågade honom vart den var köpt och svaret löd "New Yorker". Så kila ner till närmsta New Yorker butik och köp så du också kan fjäska för din pappa! ;)

Av Linnéa Fernström - 27 december 2010 13:47

Inatt har jag knappt sovit en blund eftersom att jag låg och tänkte på "metall flickan"... Så jag tände en lampa och trodde att det skulle funka - men nope... Slumrade till då och då men vaknade sedan. Så idag sket jag i att kolla på mobiler! Istället tog jag mig en fet sovmorgon och vaknade inte förens nu. Kollade även på den svenska filmen "Bröderna Karlsson" igår men den var inge vidare. Satt bara där och blev mer och mer irriterad!

  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se