Alla inlägg under november 2010

Av Linnéa - 18 november 2010 10:31

Good morning sunshines! (Ånej lät jag som DennisM nu...?)

Jag har precis vaknat och njuter av att vara hemma. Ska snart ta itu med skolarbetet. Måste skriva en dikt och renskriva min engelska novell.


Förresten har jag hittat den perfekta bilden till min "stol-reklam". Den kommer ifrån Thailand när jag var där för några år sedan. Och jag har redigerat vattnet lite för mycket: 

Jag längtar tillbaka... 

Av Linnéa - 17 november 2010 17:37

Imorgon är det hemstudiedag = man får vara hemma och arbeta istället! så jag kommer att ta mig en lååång sovmorgon och göra lite det jag har lust med.

Lov var väl lite att ta i... Men hemstudiedag var lite svårt att stava till med enbart en hand.

Av Linnéa - 17 november 2010 14:15

Vad hände? Hur kom jag hem så snabbt?! Det kan vara för en viss liten pappa som skjutsade mig... Men jag vet inte helt säkert.

Dagen har varit alla tiders och jag har hunnit gått på två föreläsningar om både ångmaskinen och om demografi(?).

 

På eftermiddagssamlingen fick vi sätta oss i tre små grupper och svara på massa frågor.. Såsom vad man ville arbeta som, vad man var rädd för och andra saker som man inte visste om andra innan!   

Av Linnéa - 16 november 2010 20:27

Min bloggtorka verkar hålla i sig... Eller så är jag bara allmänt deppig såhär sent på året! Haha, ska iallafall in och ta mig en dusch nu. Jag stinker fortfarande gummihandskar och vinäger! USCH.  

Av Linnéa - 16 november 2010 15:23

Idag var jag tvungen att jobba i skolans kök. "Köksjour" som det så fint kallas har alla elever en gång per år och man får betyg efter sin insatts. Iallafall var det hemskt och jag var tvungen att göra världens mest illaluktande sallad bestående av vitkål, vinäger och andra äckliga saker!

Som tur var arbetade jag inte helt ensam... Sofia, Filip och Olof var också med så jag hade en del roliga stunder.

Våran mattant verkade älska oss, även fast vi sög på att diska och sånt och jag fick MVG i hemkunskap! *Ohyeah*

  

Det serverades äckliga köttbullar i tomatsås.

Av Linnéa - 15 november 2010 19:59

 

Synd när två bra program kommer samtidigt... Men jag tror jag väljer Top Model den här gången.

Av Linnéa - 15 november 2010 18:29

Jag hittade precis en intressant blogg där ägaren är 14 år och garvid. Gillar egentligen inte alla "mamma-bloggar" men den här var något särsklit. Hon är lika gammal som mig, och jag förstår ärligt talat inte varför hon vill ha barn nu. Hon har ju hela livet på sig att skaffa ungar!

Men jag tycker ändå att man ska uppmärksamma starka tjejer som henne!

  

Av Linnéa - 15 november 2010 16:52

Nu är det såhär att någon har gjort ett Facebook-test som heter "detta händer dig imorrn" där den personen använder en bild på mig som profil bild.

Jag är jättearg, eftersom att jag inte änns lagt ut den bilden på Facebook. Så därför måste hon/han gått in på min blogg och snott bilden, vilket inte är okej!

  

Ovido - Quiz & Flashcards